Close

De ce noi?

Asociația ROI a inițiat, în 2012, un proiect inovator – Zburd-Educație prin coaching, bazat pe voluntariat și pe punerea în valoare ceea ce funcționează deja. Zburd a crescut în câteva direcții, de la filmul documentar “Ba se poate!”, la proiecte precum “Adoptă un liceu” sau cursuri de formare organizate pentru peste 1200 profesori din toată țară în parteneriat cu alte organizații.

Fiind întrebată adesea cum poate ajunge în alte școli țară în condițiile unor resurse limitate, liderul Asociației ROI, Simona David Crisbășanu, a venit cu ideea răspândirii spiritului Zburd prin crearea unei mișcări la nivel național, mai ales că a descoperit deja școli altfel în mai multe locuri din țară.

“Atunci când lucrăm cu o școală, începem să săpăm după comorile ascunse, pe care ei nu le mai văd din cauza problemelor de zi cu zi. Asfel, descoperim ceea ce funcționează și punem în valoare acele practici. Acest lucru le dă încredere și energie celor din școală și le arată că au resurse pentru a-și rezolva problemele. Așa că, de ce nu am aplica acest principiu de coaching și la nivel de sistem?”, spune Simona.

Numai împreună putem trece de la “Ba se poate!” la “Da, se poate!” în educație. Așadar, recomandă o școală sau înscrie școala ta prin completarea formularului de înscriere până la data de 31 martie 2018.