Close

Cine suntem?

Școala Zburd este inițiată de câteva albinuțe inimoase, ca proiect al Asociației ROI, realizat datorită voluntarilor Ciclaton, iar pe partea de IT, cu sprijinul partenerilor de la Eloquentix.
 

Simona David Crisbășanu

Simona David Crisbășanu

lider al Asociației ROI

inițiatoarea unor proiecte precum “Zburd-Educație prin coaching” și „Adoptă un liceu”, a descoperit deja școli Zburd în țară și așa s-a conturat proiectul

Mirela Hagea

Mirela Hagea

Coach

coach în cadrul proiectului “Zburd-Educație prin coaching”, pasionată de lucrul cu școlile, profesorii și elevii, susține cu entuziasm Mișcarea Zburd

Octavia Borș

Octavia Borș

cercetător

cercetător și formator cu experiență internațională, este cea care a dat structură și coerență ideilor noastre despre Mișcarea Zburd

Alin Vilcu Micu

Alin Vilcu Micu

tehnic

"apicultorul" nostru pe plan tehnic, de la Eloquentix, împreună cu care am creat site-ul

Marius Blajevschi

Marius Blajevschi

tehnic

spiridușul nostru de la Eloquentix, care a făcut ca site-ul să prindă viață

De ce noi?

Asociația ROI a inițiat, în 2012, un proiect inovator – Zburd-Educație prin coaching, bazat pe voluntariat și pe punerea în valoare ceea ce funcționează deja. Zburd a crescut în câteva direcții, de la filmul documentar “Ba se poate!”, la proiecte precum “Adoptă un liceu” sau cursuri de formare organizate pentru peste 1300 profesori din toată țară în parteneriat cu alte organizații.

Fiind întrebată adesea cum poate ajunge în alte școli țară în condițiile unor resurse limitate, liderul Asociației ROI, Simona David Crisbășanu, a venit cu ideea răspândirii spiritului Zburd prin crearea unei mișcări la nivel național, mai ales că a descoperit deja școli altfel în mai multe locuri din țară.

“Atunci când lucrăm cu o școală, începem să săpăm după comorile ascunse, pe care ei nu le mai văd din cauza problemelor de zi cu zi. Asfel, descoperim ceea ce funcționează și punem în valoare acele practici. Acest lucru le dă încredere și energie celor din școală și le arată că au resurse pentru a-și rezolva problemele. Așa că, de ce nu am aplica acest principiu de coaching și la nivel de sistem pentru a determina, împreună, o schimbare la nivel mai mare?”, spune Simona.

Numai împreună putem trece de la “Ba se poate!” la “Da, se poate!” în educație. Așadar, recomandă o școală sau înscrie școala ta prin completarea acestui formular până la data de 31 octombrie 2018.